ÉN / Divathírek


A fat boy slim tükre

  • 2013. április 14.

Nem kivánok én ezzel a posttal a túlsúlyosoknak beszólni. Semmi bajom senkivel, béke van és heppiség. Persze megsértődni - éppenséggel - nekem volna okom.

olvass tovább

Identitása: metroszexuális

  • 2013. április 05.

Darwin bácsi meghalt, az evolúciós mesének vége! Azazhogy már miért is lenne vége? Csak azért, mert az öreg elment, vannak még jó páran, akik felveszik a fonalat. Példának okáért az agyturkászok. Bizony, bizony. Ahogy a jó öreg Darwin kitette a pontot, Freud bácsi már hegyezte is a ceruzáját, hogy újabb fejezetét nyissa meg a soha véget nem érő történetnek.

olvass tovább

Fendi Lace-Up Kollekció

  • 2013. március 30.

Azoknak a stílusos férfiaknak, akik szeretnének, kitűnni a tömegből és egy igazán extra csomagolásba bújtatnák a lábukat, azoknak itt az ideje, hogy felfedezzék a Fendi új, 2013-as tavaszi / nyári kollekcióját.

olvass tovább

Az üzleti tárgyalások Sobri Jóskái

  • 2013. március 26.

Úgy tűnik, a ruha is felsorakozik azon témák közé (politika, foci, IMF), amihez minden magyar polgár alanyi és professzionális szinten ért. Ez volna a kisebbik baj, hiszen „vak tyúk is talál szemet” alapon még az amatőr is bele-bele nyúlhat a tutiba, de inkább a „nehogymá’ megmondja valaki, mit vegyek fel” típus látszik fölénybe kerülni.

olvass tovább

25 éves a Springfield

  • 2013. március 23.

Születésnapi kampánnyal ünnepli 25 éves évfordulóját a Springfield. A kampány egyik szereplője egy népszerű spanyol divatblogger, Alba Galocha lett.

olvass tovább

John Galliano halhatatlan

  • 2013. január 23.

A Dior ház hajdani vezérét lehetetlen a divat emlékezetéből kitörölni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Oscar de la Renta kérte fel ideiglenesen a közös munkára.

olvass tovább

Golden Love

  • 2013. január 15.

Gazdagok és híresek. Híresek és szépek. Szépek és szerelmesek. Persze nem egyformán és nem is ugyanúgy, de nagyjából így tudnánk jellemezni a hétvégén, 70. alkalommal megrendezett Golden Globe gála meghívottjait. Lássuk Ámor kiket szeretett a legjobban.

olvass tovább