ÉLETÉRZÉS


Ez a három csillagjegy a legerősebb mentálisan

  • 2023. november 10.

Bár néha szkeptikusak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy állatövi jegyünk mennyiben határozza meg személyiségünket, mégis bátran ki lehet jelenteni, hogy vannak olyan közös nevezők, melyek tényleg az azonos csillagjegyű embereknél. Most annak jártunk utána, hogy melyik az a három jegy, akik a legstabilabbak mentálisan.

olvass tovább

A barátság sem bír el mindent

Itt ülök, egy bögre kávé mellett, és azon gondolkodom, vajon melyik volt az a pont, ahonnan már nem volt vissza út? Ismered a bögrét, ahogy a gondolataimat is ismerted egykor. Tudod.. ez az a bögre, ami annyi helyet látott, és annyi titkunkat ismeri. Amit annyiszor dobozoltunk be együtt, majd csomagoltuk ki minden alkalommal, amikor együtt álltunk fel a padlóról.

olvass tovább

Ha egy nőt a megfelelő módon szeretsz, akkor ragyogni fog melletted

  • 2023. november 05.

Szeresd őt a megfelelő módon és életed hátralévő részében boldogsággal tölti majd meg napjaidat. Mert amikor úgy érzi, szeretik, vágyik rá, hogy felfedje előtted a legjobb oldalát. És amikor megadják neki a szabadságot, hogy megmutathassa valódi színeit, különleges eufóriát hordoz majd magában, ami elég ahhoz, hogy téged is mindig felvidítson, és bebizonyítsa neked azt, hogy semmi sem lehetetlen.

olvass tovább

Hogyan kezeld a magányt?

  • 2023. november 05.

A magány az az állapot, amivel senkinek sem könnyű megküzdenie. Ilyenkor sokkal kevésbé vagyunk motiváltak, sebezhetővé válunk és szorongásokkal telnek a napjaink. Beszűkül a tér körülöttünk, de ezzel muszáj kezdenünk valamit, még akkor is, ha nehéz minden egyes lépés. A szakember szerint a következő dolgok segíthetnek abban, hogy megfelelően kezeljük ezt az állapotot:

olvass tovább

Vigyázat! Nárcisztikus nő van a közeledben

  • 2023. november 05.

A nőkre sajnos sokszor igaz az az állítás, hogy nem túl kíméletesek, sőt olykor a legnagyobb ellenségei egymásnak. Holott a női összetartásra nagyobb szükség lenne, mint valaha. A nárcisztikusokról tudjuk, hogy manipulatívak és csak magukat szeretik. De mi van akkor, ha egy közösségen belül egy nárcisztikus nő próbál meg keresztbe tenni egy azonosneműnek?

olvass tovább

Férfiszempont: Hozzátok, akikért megéri férfinak lenni

  • 2023. november 04.

Egyik este, amikor merengtem otthon egy pohár meleg ital mellett és bámultam ki az ablakon a csillagokat fürkészve, gondolataim tömkelege közben jött egy kérdés: Vajon a nőknél felállítható lehet egy olyan séma, amely alapján kikövetkeztethetjük mi férfiak azt, hogy az az adott nő vajon mit szerethet csinálni, milyen típus lehet?

olvass tovább