Az ízek és illatok szimfóniája
Kávéhoz csokoládé, bor, desszert vagy éppen likőr. Mind passzol.
olvass továbbKávéhoz csokoládé, bor, desszert vagy éppen likőr. Mind passzol.
olvass továbbÚjabb magyar étterem kapott Michelin-csillagot, így a Costes mellett már a belvárosi Onyx is büszkélkedhet a rangos elismeréssel - számol be a vilagevo blog.
olvass továbbA magyar gasztroforradalomban elévülhetetlen szerepe van a gasztroblogoknak. Az alábbiakban röviden mutatjuk be három kedvenc bloggerünket.
olvass továbbEgészségesebb, mint a hagyományos asztali és az íze is sokkal különlegesebb. Váltsd le a fehéret feketére!
olvass továbbLondon, Tokió, Moszkva vagy Los Angeles után Budapest méltán foglalta el helyét a Nobu-birodalomban.
olvass továbbEgy újabb étterem, amelyért érdemes Londonba utazni.
olvass továbbA magyar konyhához ezer szállal kötődő osztrák gasztronómiáról keveset tudunk, pedig lenne mit. És nem csak a közös gyökerek, de a remek ízek miatt is.
olvass továbbBepillantás az európai és ázsiai konyha gyönyörű keverékébe.
olvass továbbMa már nincs a világnak olyan fűszere, amit ne tudna egy ínyenc szakács beszerezni, ezért hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy valaha az emberiség egyik legdrágább kincse a fűszer volt.
olvass továbbA XIX. század közepén John Cadbury birminghami üzletében árusította az akkor még újdonságnak és luxuscikknek számító kakaót és folyékony csokoládét.
olvass továbbA sokat rágalmazott reggeli csésze kávé a közhiedelemmel ellentétben nem visz a sírba, sőt, inkább növeli izmaid és agyad teljesítményét.
olvass tovább