STYLELIFE / Gasztronómia


Mai mosoly: 3in1 tojás reggelire

  • 2013. augusztus 25.

Miért három az egyben: mert a tészta amin sül tökéletes kenyérpótlék, van rajta bacon is, ezért lehetne bacon and eggs, és alul megbújik egy kis bruschetta alap. Ennél több szerintem egy vasárnap reggelre nem is kell!

olvass tovább

Az ország legjobb rántott húsa Budapestre költözött

  • 2013. július 14.

Tudtuk, hogy lesz étterem a Hegyvidék Bevásárlóközpontban, és azt is tudtuk, hogy színvonalában meg kell egyeznie a házban található divatmárkák és gasztronómiai kínálat színvonalával. A megnyitón kiderült, a Bruno&Bruno meg fog felelni az elvárásoknak.

olvass tovább

Mangalica receptre

  • 2013. június 01.

A világon tenyésztett összes mangalica 98 százalékát hazánk adja, ezért nem árt, ha egy kicsit kiműveljük magunkat a témában. És hol kínálkozik erre a legjobb lehetőség? Ott, ahol szakértők mesélnek, miközben mi megesszük a főztjüket. Ezért mentünk a Mangalica & Társai Húspatikába.

olvass tovább

Nagy Nemzeti fokhagyma Nap

  • 2013. április 18.

Gondoltátok volna, hogy a fokhagymának is van egy napja, amikor megemlékeznek világszerte a növény áldásos hatásáról, számos recepttel ünnepelve? Ezt a napot, nemzetközileg, április 19-én tartják, amikor is a fokhagyma gyógyerejére, számos felhasználási módjára hívják fel a figyelmet. Ez a cseppet sem hétköznapi zöldség, igazából egy gyógynövény, amely nevéhez híven, komoly gyógyerővel bír.

olvass tovább

Új project Budán

  • 2013. február 25.

Ami Pesten a borbárok, a romkocsmák és a kultúrbisztrók egyvelegét jelenti, az Budán összesűrűsödik egy projectben, méghozzá a Spiccprojectben.

olvass tovább

A főúri étkezés alapszabályai

  • 2013. február 11.

Az első szabály szerintünk: néhány nagyon jó ételhez elég csak a villa. De az a Villa Esca legyen, mert abban van egy jó konyha, egy laza séf, sok jó alapanyag és egy kényelmes ebédlő!

olvass tovább