Ne maradj le a legjobb írásainkról!

Kövess minket Facebookon.

Stylemagazin

bezárom

www.menstyle.hu
  • STYLE.HU

    Élni tudni kell

  • ÉN
    • Divathírek
    • Apa mappa
    • Ápolt vagyok
  • MOBILITY
    • Autó & Motor
  • BODY & SPORT
    • Mindent a testnek
  • STYLENEWS
    • Kikapcsoló
    • Kultúra
  • ÉLETÉRZÉS
    • Egészség
    • Mindent egymásért
    • A kényeztetés eszközei
  • STYLELIFE
    • Interjúk
    • Utazás
    • Otthon & Design
    • Gasztronómia
Tovább a Style.hu-ra!    
Stylenews - A sport mint művészet – egy különleges szemlélet

A sport mint művészet – egy különleges szemlélet

Stylenews
Autó & Motor - Kedvenc receptem MEB platformra - Új Škoda Elroq 85 Teszt

Kedvenc receptem MEB platformra - Új Škoda Elroq 85 Teszt

Autó & Motor
Body & Sport - A Bajnokok Ligájában versenyez tovább Magyarország erős embere

A Bajnokok Ligájában versenyez tovább Magyarország erős embere

Body & Sport
Mindent a szemnek - Ezt a 10 filmet várják a legjobban a magyar nézők 2026-ban

Ezt a 10 filmet várják a legjobban a magyar nézők 2026-ban

Mindent a szemnek
Divathírek - Az elegancia ünnepe – beszélgetés Kanizsai Szilviával, a Canissi alapítójával

Az elegancia ünnepe – beszélgetés Kanizsai Szilviával, a Canissi alapítójával

Divathírek
Mindent a szemnek - Hihetetlen gyűjtemény került elő Puskás Ferencről és az Aranycsapatról - a Virág Judit Galéria árverezi el a kollekciót

Hihetetlen gyűjtemény került elő Puskás Ferencről és az Aranycsapatról - a Virág Judit Galéria árverezi el a kollekciót

Mindent a szemnek
Rendezvények - Ez a sorozat visszarepít a belle époque-ba – nézzük, mit érdemes tudni erről az időszakról!

Ez a sorozat visszarepít a belle époque-ba – nézzük, mit érdemes tudni erről az időszakról!

Rendezvények
 - Egy köszönömmel és egy kérek szépennel bármit elértek

Egy köszönömmel és egy kérek szépennel bármit elértek

Cool-Túra - Kordás József életművét mutatja be Budapest legújabb galériája

Kordás József életművét mutatja be Budapest legújabb galériája

Cool-Túra
Stylelife - Őszi feltöltődés: ezekben a hazai fürdővárosokban garantált a kikapcsolódás!

Őszi feltöltődés: ezekben a hazai fürdővárosokban garantált a kikapcsolódás!

Stylelife
Életérzés - Honnan tudjuk mikor kapunk zöld jelzést a másiktól a következő lépésre?

Honnan tudjuk mikor kapunk zöld jelzést a másiktól a következő lépésre?

Életérzés
Autó & Motor - Egy ikon, porban és sárban - Ford Mustang Mach-E Rally

Egy ikon, porban és sárban - Ford Mustang Mach-E Rally

Autó & Motor
  1. Az ország legjobb rántott húsa Budapestre költözött

Az ország legjobb rántott húsa Budapestre költözött

  • 2013. július 14.
  • Komment

Tudtuk, hogy lesz étterem a Hegyvidék Bevásárlóközpontban, és azt is tudtuk, hogy színvonalában meg kell egyeznie a házban található divatmárkák és gasztronómiai kínálat színvonalával. A megnyitón kiderült, a Bruno&Bruno meg fog felelni az elvárásoknak.


„Azért késett az étterem megnyitása a házhoz képest, mert a megfelelő partnert kerestük, aki egy új, izgalmas színfoltot tud Budapest minőségi étterem-palettájára varázsolni. Örülünk, hogy Herczeg Zoltán személyében megtaláltuk azt a tapasztalt, elkötelezett gasztro-menedzsert, aki belevágott ebbe a projektbe – kezdte köszöntőjét Balassa László, a Hegyvidék Bevásárlóközpont ügyvezető igazgatója. – A Bruno&Bruno minden bizonnyal pótolni fogja azt az űrt, amelyik jelenleg Buda minőségi kulináris életében van. Magyaros ételválasztékot kínál, és kiemelten fontosnak tartja, hogy a családokat szólítsa meg.”

Az ország legjobb rántott húsa Budapestre költözött -  -  - 67, bruno%26bruno, hegyvidék bevásárlóközpont,

A bevásárlóközpont vezetői a Dining Guide által a legjobb 10-20 magyar étterem tulajdonosaival tárgyaltak, míg végül Herczeg Zoltánnal történt meg a kézfogó, akinek ez lesz az első budapesti étterme. „Nagyon sokan kérdezték tőlem, hogy miért nem jövök fel Budapestre, és miért nem nyitok végre itt is egy éttermet. Nem jöttem, mert nem találtam elképzeléseimet a fővárosban. Olasz múltamból következik, hogy a mediterrán vendéglátásnak megfelelő helyet kellett találnom. Amikor a Hegyvidék Bevásárlóközpont vezetősége megkeresett ezzel a lehetőséggel, úgy éreztem, itt az alkalom, mert a XII. kerület nekem kicsit mindig is olyan volt, mint egy vidéki városka” – mesélte a 67-es étterem kapcsán ismertté és elismertté vált gasztro-menedzser a megnyitón. Ami közös a Dining Guide 2013-as évi toplistája szerint a legjobb vidéki étteremnek rangsorolt 67-ben és a Bruno&Bruno-ban, az a kiváló minőség. A konyhában (ahol csak főznek, nincs mikrohullámú sütő és fritőz sem), a minőséget Kisuti Dávid séf garantálja, aki korábban Várvízi Péterrel közösen vezette a pécsi JT Enoteca Corso konyháját.


A Bruno&Bruno kínálatában feltűnnek a kl

Az ország legjobb rántott húsa Budapestre költözött -  -  - 67, bruno%26bruno, hegyvidék bevásárlóközpont,
asszikus 67-es fogások, például a Jókai bab krémleves pirított füstölt tarjával (1180 Ft), vagy a pankomorzsás Herczeg Zoli-féle rántott hús, amelyet fledermausból (a sertés denevérhúsából, vagyis a comb hátsó, szaftos részéből) készít 3480 Ft-ért, és amit a Superbrands TopLista gasztronómiai kiadvány 2011 legjobb rántott húsának választotta. Többségében azonban újdonságok közül lehet választani. Kedvencünk, amit meg is kóstoltunk a megnyitón, a szardíniai ihletésű bakonyi krémmártásban tálalt „faro risotto”, ami tulajdonképpen tönkölybúzából készült galuska, amelyhez az étlap szerint rosé mangalicasült dukál 3480 Ft-os áron. De kóstoltunk még egy könnyű, édeskés salátát, amelyben édeskömény ágyazott meg a lazacnak, izgalmasan fűszerezett, roppanós lencsesalátát vékonyra szelt kacsamellel és savanykás, lágy túróhabot gyümölcsvelővel. A Bruno&Bruno borlapjának összetételét a Bortársaság biztosítja, szinte minden boruk megtalálható, és többségüket pohárban is felszolgálják. A húsokat Károly József hentes hozza a Budagyöngyéből, a szárnyasok és a mangalica magyar, a fledermaus osztrák, a bélszín argentin, a bárány új-zélandi eredetű. Az édességekhez használt tejszín és csokoládé Franciaországból érkezik.
Vagyis már a források alapján is biztosak lehetünk benne, hogy a Bruno&Bruno a minőségi ebédek és vacsorák forrása lesz.


bontottcsirke.blog.hu

  • 67 bruno&bruno hegyvidék bevásárlóközpont

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!


Szólj hozzá a cikkhez

Stylemagazin.hu

    Kapcsolódó cikkek
    Az ország legjobb rántott húsa Budapestre költözött - Az én konyhám, divat, életmód, stílus
    Az ország legjobb rántott húsa Budapestre költözött
    • Az én konyhám
    Heti Top 10A hét legjobb írásai
    Egy érzelmileg elérhetetlen férfival kár terveket szövögetni - Keresd a nőt!, divat, életmód, stílus
    Egy érzelmileg elérhetetlen férfival kár terveket szövögetni
    • Keresd a nőt!
    Nem jó egyedül - Keresd a nőt!, divat, életmód, stílus
    Nem jó egyedül
    • Keresd a nőt!
    Mit tesz az az ember, aki nem akar újra sérülni lelkileg? - Keresd a nőt!, divat, életmód, stílus
    Mit tesz az az ember, aki nem akar újra sérülni lelkileg?
    • Keresd a nőt!
    Így fuss télen: 4 tipp, ha a hideg időben is futócipőt húznál
    Az elegancia ünnepe – beszélgetés Kanizsai Szilviával, a Canissi alapítójával
    Winterwunder Mörbisch – a világ legnagyobb betlehemi jászola idén még nagyobb, még színesebb, még varázslatosabb!
    Itt találtam meg önmagam
    A sport mint művészet – egy különleges szemlélet
    A Diótörő végre mindenkihez elér – varázslatos, élő zenekaros balettel indul a 2026-os év
    Miért épp az ünnepek idején törnek elő a régi érzések és kapcsolati minták?

    További cikkek

    A nap elengedhetetlen része - Kávé

    A nap elengedhetetlen része - Kávé

    A spenót, mint ősi praktika

    A spenót, mint ősi praktika

    Mitől menő a szürke marha?

    Mitől menő a szürke marha?

    Főzz tökéletes ebédet 9 perc alatt!

    Főzz tökéletes ebédet 9 perc alatt!

    Vapiano nagyhatalom lettünk

    Vapiano nagyhatalom lettünk

    Whiskyben úsztatott pisztráng

    Whiskyben úsztatott pisztráng

    Legolvasottabb írások

    Egy érzelmileg elérhetetlen férfival kár terveket szövögetni

    Egy érzelmileg elérhetetlen férfival kár terveket szövögetni

    Nem jó egyedül

    Nem jó egyedül

    Mit tesz az az ember, aki nem akar újra sérülni lelkileg?

    Mit tesz az az ember, aki nem akar újra sérülni lelkileg?

    Így fuss télen: 4 tipp, ha a hideg időben is futócipőt húznál

    Így fuss télen: 4 tipp, ha a hideg időben is futócipőt húznál

    Az elegancia ünnepe – beszélgetés Kanizsai Szilviával, a Canissi alapítójával

    Az elegancia ünnepe – beszélgetés Kanizsai Szilviával, a Canissi alapítójával

    Winterwunder Mörbisch – a világ legnagyobb betlehemi jászola idén még nagyobb, még színesebb, még varázslatosabb!

    Winterwunder Mörbisch – a világ legnagyobb betlehemi jászola idén még nagyobb, még színesebb, még varázslatosabb!

    Itt találtam meg önmagam

    Itt találtam meg önmagam

    A sport mint művészet – egy különleges szemlélet

    A sport mint művészet – egy különleges szemlélet

    A Diótörő végre mindenkihez elér – varázslatos, élő zenekaros balettel indul a 2026-os év

    A Diótörő végre mindenkihez elér – varázslatos, élő zenekaros balettel indul a 2026-os év

    Kövess minketStyle közösség

    @StyleHu követése

    Kövess minket Instagramon

    RSS csatornáink
    Legrissebb cikkek

    ÉN

    • Divathírek
    • Apa mappa
    • Ápolt vagyok

    MOBILITY

    • Autó & Motor

    BODY & SPORT

    • Mindent a testnek

    STYLENEWS

    • Kikapcsoló
    • Kultúra

    ÉLETÉRZÉS

    • Egészség
    • Mindent egymásért
    • A kényeztetés eszközei

    STYLELIFE

    • Interjúk
    • Utazás
    • Otthon & Design
    • Gasztronómia
    • kapcsolat
    • jogi nyilatkozat
    • impresszum
    • adatvedelem
    • rss
    © Stylemagazin.hu Copyright 2007-2025 | WebSite NetSolution Media Zrt.
    • STYLE.HU

      Élni tudni kell

    • ÉN
      • Divathírek
      • Apa mappa
      • Ápolt vagyok
    • MOBILITY
      • Autó & Motor
    • BODY & SPORT
      • Mindent a testnek
    • STYLENEWS
      • Kikapcsoló
      • Kultúra
    • ÉLETÉRZÉS
      • Egészség
      • Mindent egymásért
      • A kényeztetés eszközei
    • STYLELIFE
      • Interjúk
      • Utazás
      • Otthon & Design
      • Gasztronómia