Kulcsszó keresés /


Hihetetlen, de igaz, egy autós utazás is lehet kényelmes! - Kipróbáltuk a Volkswagen Multivan Bulli-t

  • 2018. október 10.

Az autós utazás általában egy olyan dolog, amiről elképzeljük, hogy egy nagy kaland lesz, miközben a barátainkkal zenét hallgatunk, sztorizgatunk, és nasit eszünk, mire viszont elérünk az úticélig, rájövünk, hogy fárasztó, kényelmetlen és megfogadjuk, hogy soha többé nem választjuk ezt az opciót a repülés helyett. Mindez nekünk is meggyőződésünk, sőt, tapasztalatunk volt, azonban lehetőségünk volt kipróbálni a Volkswagen Multivan Bulli-t, és azt kell, hogy mondjuk, ezek után, ha lehet, inkább autóval indulnánk útnak.

olvass tovább

Ide megy nászútra Kate és Vilmos

  • 2011. április 28.

Rögtön az esküvő után érezheti Kate, mily sok kötelessége van egy leendő királynénak. Például nem mehet a trópusokra nászútra. Állítólag Jordánia, majd utána - vagy előtte - Scilly az úticél. De hol is van ez a bizonyos Scilly-szigetek?

olvass tovább

Designhotelek: Adam & Eve Hotel, Antalya

  • 2010. június 22.

Hűvös idő ide vagy oda, a hirtelen betoppant nyár pavlovi reflexekkel indítja be mindenkiben a nyaralás-tervezgetést, és mivel a Mediterráneum úgyis kiverhetetlen az úticélok tophármából, legyen most képzeletbeli holiday-helyszínünk Törökország, azon belül is Antalya. 

olvass tovább