Kulcsszó keresés /


Egy évig építettem: Scania - Gottwald autódaru

  • 2014. augusztus 22.

Az egyik legkomolyabb és legtovább tartó (kb egy évig építettem) kamionomat szeretném bemutatni az olvasóknak. Ez a makettem se úgy készült, hogy megláttam, és azt mondtam, hogy ezt meg kell építeni, hanem folyamatosan érlelődött bennem az ötlet, a gondolat.

olvass tovább

Kicsiny Járművek Kánaánja-Jászberényi makett verseny

  • 2014. június 30.

Úgy gondolom, méltán nevezhetem ezt a rendkívül hangulatos és családias versenyt a járművek Kánaánjának. Mint múltkori írásomban említettem Magyarországon több ízben rendeznek makett versenyeket. Mindegyik versenynek vannak kiemelt kategóriái. Ez a verseny a járművekről híres. Itt látható a legtöbb kisméretű jármű. Különböző méretarányokban és különböző kategóriákban.

olvass tovább

Expedíció egy Renault lakóautóval

  • 2014. június 12.

Az eddigi makettjeim alapján gondolom, nem lepődik meg senki, hogy most sem egy doboz makett kerül terítékre, hanem egy egyedi építés. A most bemutatásra kerülő kamion alapja egy régi Heller gyártású G Renault.

olvass tovább

Imhotep - a múmia életre kel!

  • 2014. május 22.

Forró nap volt. A levegő perzselt és a sivatag homokja felemelkedett az égig. Erejét összeszedve tornyosult és a szörnyeteg egy mozdulattal elindította por hadjáratát az Ő ellenségei felé.Talán kezdhetném így is a történetét a most bemutatásra kerülő diorámámnak.

olvass tovább

Gyerekkor

  • 2014. április 14.

Bemutattam már egy-két diorámámat , de a következő munkám, amit most megosztok Önökkel, elfogultság nélkül állíthatom, sokak kedvence lesz. Most biztos mindenkiben felmerül a kérdés, hogy miért? Lássuk, sikerül-e megválaszolnom!

olvass tovább

A zongorista

  • 2014. február 26.

Talán kezdhetném úgy az írásomat, hogy ez az egyik legkomolyabb hangvételű, elkészült diorámám. Nagyon sok fejtörést okozott és rengeteg éjszakai munkát.

olvass tovább