STYLENEWS


RACING ROYAL - Grand Prix Opening Show & Party

  • 2024. július 19.

Készülj fel a The Hide Party lenyűgöző eseményére, ahol a divat, a Forma-1 és a felejthetetlen kilátás találkoznak! A Stílus és Sebesség Éjszakája ez, a város egyik legexkluzívabb helyszínén a Marriott báltermének a teraszán.

olvass tovább

Canissi Grand Opening Party

  • 2024. június 27.

A Canissi Szabóság történetében jelentős mérföldkőként került megrendezésre a nagyszabású Grand Opening Party 2024. június 20-án, amely a vállalkozás 7. születésnapját ünnepelte. Ezen a különleges napon, egy nagyszabású felújítás és bővítés után nyitotta újra kapuit a Canissi Szabóság, megmutatva a világ számára megújult arculatát és kiemelkedő minőségű szolgáltatásait.

olvass tovább

100 MILLIÓS ÁLMOKAT TÉPETT SZÉT A HORVÁT–OLASZ DÖNTETLEN

  • 2024. június 26.

Véget ért az ország legkülönlegesebb ingyenes tippjátéka a Vegas.hu-n, amelyben kifejezetten rosszul kellett megtippelni a foci-Eb csoportmérkőzéseinek kimenetelét a 100 millió forintos fődíj megszerzéséhez. Máris mutatjuk, min csúszott el az álomnyeremény a győzelem kapujában, illetve mit nyertek az ország legrosszabb tippelői.

olvass tovább

„Mi meghalni megyünk a színpadra” A 35 éves Tankcsapdáról készített koncertfilmmel jelentkezik a Hajógyár

  • 2024. június 26.

Még mindig nem unják legismertebb slágerüket, a Mennyország touristot, koncertet csak a legvégső esetben mondanak le, a színpadon pedig mindig van legalább négy tartalék gitár, amelyeknek ráadásul saját nevük is van – derül ki abból az exkluzív koncertfilmből, amelyet az idén 35 éves Tankcsapdáról készített a Petőfi Kulturális Ügynökség. A film – amelyben az interjúrészletek mellett 18 Tankcsapda-szám is elhangzik – június 17-én debütált a Hajógyár YouTube-csatornáján.

olvass tovább

Nyugalom a káoszban – Megérkezett Kylian Mbappé és az Oakley legújabb napszemüveg- kollekciója

  • 2024. június 26.

A világ egyik legjobb focistája és az Oakley együttműködésével létrejött 2024-es Signature Series kollekció futurisztikus eleganciával ötvözi a sportos és a divatos megjelenést. Az ikonikus Latch™ Panel és a HSTN modelleken a francia zászló kékje és a sportoló monogramja köszön vissza. A kollekció a sportmárka és Kylian Mbappé tavaly elindított együttműködésének folytatása.

olvass tovább

Disney+ júliusi premierek

  • 2024. június 25.

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és még sok más tévés sorozatot és filmeket gyártó vállalatnak ad otthont, csak úgy, mint a saját gyártású Disney+ tartalmaknak.

olvass tovább

Mi történik a héten? 2024.06.24-30.

A héten nem lesz olyan sok izgalom, igaz, lesznek kardinális pontok, amik hosszútávon hozzák majd el a hatásaikat. Mindenesetre érezhető, ahogy a Kollektíva energetikája átbillent a felületes, jövős-menős életérzésből a mélyebb, biztonságot nyújtó témák irányába.

olvass tovább

Amerikai ízt kapott Domi mekis kedvence

  • 2024. június 19.

Szoboszlai Dominik most Neked ad gólpasszt – erre a koncepcióra épül a hazai McDonald's új kampánya, ami a globális Famous Orders, itthon ”Mekis kedvencek” első hazai ajánlatát a Liverpool és a magyar labdarúgó válogatott sztárjával együttműködésben összeállított menüt mutatja be. A menü és a tévészpot június 4-én debütált, a kampányhoz pedig werkfilm is készült, amelynek köszönhetően a színfalak mögé is bepillanthatunk.

olvass tovább

Champagne vacsorával lazított a Miss World Hungary 15 gyönyörű döntőse

  • 2024. június 18.

Egy hét telt el a Miss World Hungary felkészítőtáborából és kis túlzás sincs abban, ha azt mondjuk, hogy a lányoknak igen feszített tempóban zajlott eddig a menetrend. Az induló 21 versenyzőből már csak 15 szépség erősíti a mezőnyt.  Elnyerni a Miss World Hungary címet nem pusztán arról szól, hogy a versenyben résztvevők megmutassák külső szépségüket. Kőkemény feladatokkal kell szembenézniük nap, mint nap.

olvass tovább

Európa egyik legkülönlegesebb elektronikus zenei helyszíne idén Yettel Colosseum néven újul meg a Szigeten

  • 2024. június 13.

Az ókori amfiteátrumokat idéző díszletével az egyik leglátványosabb építmény, az alternatív elektronikus zene nemzetközi krémjét és hazai kedvenceit felvonultató programjával pedig egy kihagyhatatlan partiközpont a Szigeten a Yettel Colosseum. Idén a kívül-belül izgalmas dizájnelemek és a legkorszerűbb hangtechnika mellé egy extra, látványos fénydekorációt is kap Európa egyik legkülönlegesebb elektronikus zenei helyszíne. És ami a legfontosabb, már itt is teljes a fellépők sora: jön – mások mellett - Richie Hawtin, Honey Dijon, Ellen Allien, Sven Väth, Nico Moreno vagy a Måneskin basszusgitárosa, VICTORIA, ezúttal szólóprojektjével.

olvass tovább