ÉN / Divathírek


Romantikus csipke Vs. hagyományos hálóruha

  • 2013. augusztus 30.

2013 őszén az Intimissimi bemutatja romantikus hangulatú női felsőruházat kollekcióját és a férfi easywear vonalulatot, mely valójában egyre inkább otthoni ruházatot jelent, amely viszont mindig is teret engedett olyan daraboknak, amelyeket hagyományos értelemben hálóruhának tekintünk.

olvass tovább

Majális, Leibovitz, Marks&Spencer

  • 2013. augusztus 22.

Igaz, nincs köze a Marks&Spencer őszi kampányának a majálishoz, de az embernek kapásból eszébe jut róla Szinyei Merse Pál festménye. Olyan neves alakokat kértek fel modellnek, mint Helen Mirren, Grace Coddington, Karen Elson, vagy az énekes Ellie Goulding. Nektek is eszetekbe jut a Majális?

olvass tovább

Casta az új olasz mamma

  • 2013. augusztus 09.

Laetitia Casta az arca Dolce&Gabbana új illatának, az Intense-nek. Az orientális virágos illat a narancsvirág és tubarózsa jegyeit tartalmazza főként, ezáltal egy valódi, szenvedélyes, nyári esszenciát lopva az üvegcsékbe. A fotósorozatot Mario Testino készítette.

olvass tovább

Stílusról férfiaknak IV.

  • 2013. július 12.

Mindannyiunk életében adódnak ünnepélyes események. Ha már a meghívón szereplő „dress code” is eligazít, nem kell tanakodni, hogy mi illendő. De mi van, ha nem kapunk útbaigazítást?

olvass tovább

Már Parndorfban vannak a nyári kollekciók!

  • 2013. június 17.

Az első izzasztó napsugarakkal együtt megérkeztek az idén 15 éves McArthurGlen Designer Outlet Parndorf akciói is, így már nem lehet kérdés, miként legyél trendi a forró városban, a medence mellett, vagy akár a tengerparton.

olvass tovább

Stílusról - férfiaknak III.

  • 2013. június 13.

Beszéltünk tehát arról, hogy a férfiak ruhatára az üzleti életben, munkában hordott darabokon kívül a „casual” illetve a „formal” viseletekből áll. A „casual wear” legalább annyira fontos, mint a „business wear” hiszen az életünk másik fontos területe a munkán kívül, a szabadidő.

olvass tovább