Kulcsszó keresés /


Villásreggelire fel!

  • 2015. június 28.

Itt van öt egyszerű recept, amit bárki könnyedén el tud készíteni. Igen, a bárkibe te is beletartozol, pláne, ha unod a joghurtot és a müzlit. Kezdjük egy ténnyel a főzésről. Főzni nem nehéz, csak el kell kezdeni. Ha pedig hétvégén a szokásosnál több időd van délelőtt, készíthetnél reggelit magadnak, a kedvesednek vagy akár a barátaitoknak. Egy jó tanács, először azért ne a leendő anyóssal próbálkozz!

olvass tovább

Önindítózik Bochkor Gábor

  • 2014. szeptember 19.

Nem kell már sokat várniuk a hallgatóknak, hogy ismét felcsendüljön az éterben Bochkor Gábor (50) hangja. A műsorvezető ugyanis igent mondott a Music FM felkérésére, így október elsejétől már ő is tagja lesz a rádió reggeli triójának, az Önindítónak.

olvass tovább

A reggeli férfiasság titka

  • 2013. november 11.

Kis tejsav, afrikai bors, na meg zsálya – és nincs az a nő, aki ellen bírna állni. Persze egy dologra azért még oda kell figyelni: nem tölthetsz több időt a fürdőszobában, mint ő!

olvass tovább

Mai mosoly: ebédreggeli

  • 2013. szeptember 30.

Szóval, már tudjátok hogy imádok reggelizni. Ezért hétvégén, ha tehetem óriás bűnözést csapok. Viszont most kitaláltam egy olyan receptet ami fehérje gazdag, kevesebb benne a kalória és még egészséges (ha a kolbászt kihagyjuk belőle) is.

olvass tovább

Mai mosoly: 3in1 tojás reggelire

  • 2013. augusztus 25.

Miért három az egyben: mert a tészta amin sül tökéletes kenyérpótlék, van rajta bacon is, ezért lehetne bacon and eggs, és alul megbújik egy kis bruschetta alap. Ennél több szerintem egy vasárnap reggelre nem is kell!

olvass tovább

Zsiráfok a szállodában

  • 2013. január 06.

A Nairobi Lang'ata nevű külvárosában található Giraffe Manor az egyetlen hely a világon, ahol megoszthatod reggelidet a legmagasabb állattal a világon.

olvass tovább

Mire való a Nemzeti Színház?

  • 2010. november 17.

Tehetnénk fel a kérdést, a ma reggeli hírek kapcsán, hiszen a Magyar Hírlap információi szerint hazánk legjelesebb és legfontosabb színházi létesítményében december 1-jén a román nagykövetség rendezésében fogják megünnepelni Románia nemzeti ünnepét. Magyarul Erdély erőszakos elvételét Magyarországtól.

olvass tovább