Kulcsszó keresés /


Megcsalás után hogyan épül ki újra a bizalom?

  • 2024. február 02.

Egy megcsalás minden embert megtépáz. Azt azonban mind tudjuk, hogy a hűtlenségnek mögött mindig több van. Éppen emiatt nem csupán a lelki részét kell felépíteni magunkban, hanem meg kell értenünk azt is, hogy mi miatt következett be a félrelépés.

olvass tovább

Férfiszempont: Mindig van választásod

Bizalmat adsz, vagy csak követelsz? Élsz-e a bizalommal, vagy visszaélsz vele? Letagadod a jelen pillanatot, elhazudod, narkotizálod, menekülsz előle a jövőbe, múltba, vagy elfogadod olyannak, mint amilyen, tudva azt, hogy az elfogadás nem jelent beletörődést? Értékeled magad, vagy leértékeled? Tisztelsz másokat, vagy csupán elvárod, hogy tiszteljenek?

olvass tovább

Bizalom nélkül nincs működőképes párkapcsolat

  • 2023. június 15.

Nem kérdés, hogy manapság egyre gyengébb lábakon állunk bizalom terén. Sajnos a világ változik, és az emberek egyre megbízhatatlanabbá válnak, ennek eredménye pedig ösztönösen a bizalmatlanság. Azt azonban fontos tudni, hogy egyetlen kapcsolat sem mélyülhet el ennek hiányában. Ha képtelen vagy bizalmat szavazni a partnerednek, akkor érdemes elgondolkodni, hogy mi áll ennek a hátterében.

olvass tovább

A természetes fogantatás új útját járhatják be közösen a gyermekre vágyó párok

  • 2022. november 26.

A rohanó világunkban az emberek egyre kevesebb időt fordítanak a dolgokba való igazi elmélyülésre, pedig a gyermekvállalás alapvetően egy olyan elhatározás, amiben fontos a rákészülés és a várakozás időszaka. Ezt az időt nem érdemes és nem is szabad megspórolni, sokan mégis - mint az élet számos más területén-, a fogantatásban is azonnali eredményt várnak. A szakember szerint a gyermekáldás körüli nehézségeket a szilárd elhatározás, tudatosság és az egymásba vetett kölcsönös bizalom küzdheti le a párok életében. Ebben a természet erejét és évezredes módszereket segítségül hívva csodálatos eredmények érhetők el. Szarvas Nikolett Diána közel 10 éve foglalkozik természetgyógyászattal, harmadik, hiánypótló könyvét pedig a fogantatást elősegítő gyógynövényekről, testi- és lelkigyakorlatokról írta, mely az első magyar nyelvű szakkönyv a témában.

olvass tovább