Tippek zöldségek, gyümölcsök felszeleteléséhez 2016. július 26. Komment Spárga A helyes technika. Karfiol Rózsás hangulatban. Káposzta Egy újabb kiváló technika. Burgonya Négy módszer a különböző formákhoz. Körte Kanállal egyszerűen. Petrezselyem zöldje Séfektől tanulva. Cékla A tökéletes szeletek. Jégsaláta Így is lehet. Előző 4 / 4. oldal főzés gasztronómia gyümölcsök szeletelés zöldségek Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is! Szólj hozzá a cikkhez
Winterwunder Mörbisch – a világ legnagyobb betlehemi jászola idén még nagyobb, még színesebb, még varázslatosabb!
Miért a könyvolvasás lett az új státuszszimbólum?- Intellektus, tudás és presztízs – a férfi, aki olvas.
Winterwunder Mörbisch – a világ legnagyobb betlehemi jászola idén még nagyobb, még színesebb, még varázslatosabb!
Szólj hozzá a cikkhez