Túlértékelt boldogság

Mi a legnagyobb célod az életben? Hogy boldog legyek- a legtöbb embernek ez a válasz ugrik be elsőre. Hiszen ez a legfontosabb, nem igaz? De mi van akkor, ha az élet többről szól, minthogy az egyéni boldogságunkon munkálkodjunk, ha van valami, ami ennél is fontosabb?

olvass tovább

Miután eltűnnek a pillangók

A nagy szerelmeknél te is érezheted úgy, mintha pillangók verdesnének a gyomrodban, próbálva kitörni onnan. Butaság lenne azonban elvárni, hogy évekkel az első találkozás után is ugyanolyan csillapíthatatlan szerelmet érezz, mint akkor, amikor először megláttad a párod. De ne aggódj, mert van egy ennél még jobb érzés.

olvass tovább

Ebben különböznek az autentikus emberek

Bármerre is nézel, olyan emberek pillantásába ütközöl, akik próbálják megmondani neked, hogy miben higgy, mit gondolj, és merre keresd a választ a belsőd szétfeszítő kérdésekre? Manapság nehéz olyan személynek lenni, aki hűségesen kitart az elvei mellett, és mindig önmagát adja, de ez tesz igazán szabaddá, tehát ne érezd magad rosszul, ha illenek rád a leírások.

olvass tovább

Vajon visszafutsz-e még

Rám villan a szemed a pohár felett. Szinte éket vág a retinádba az üveg csillanása, tekinteted szétterül rajtam, mint megannyi kérdőjel. Látom, azt kérdezed, vajon írok-e még rólad.

olvass tovább

Talán csak Te

Talán azt akarom, hogy minden reggel, ha a tükörbe nézel, lásd az arcodon az összes mosoly nyomát, amit én hagytam. Lásd a homlokráncolást is.

olvass tovább