BODY & SPORT


Munka előtt vagy után sportolj?

  • 2014. május 25.

Ha épp próbálsz rájönni, hogy mi a legeredményesebb és legmegfelelőbb időpontja a mozgásnak, tudnod kell, hogy van néhány kritérium, amit számításba vehetsz – azonban ezek legtöbbje személyenként változó. Talán nem vagy korán kelő típus, így a hajnali izzadás lehetősége fel sem merül. Az esti órák gyakran elúsznak a vacsora, házi feladatok, és a kimerültség káoszával. Szóval, a nap melyik időszakában a legjobb sportolni?

olvass tovább

Horváth Éva 5 napos fitness programja

  • 2014. február 20.

Tavasszal érezzük leginkább szükségét annak, hogy a hosszú tél elteltével a természettel együtt mi is megújuljunk, felfrissüljünk, megszabaduljunk felesleges kilóinktól, valamint a bennünk felhalmozódott salakanyagoktól. Így van ezzel Horváth Éva is, aki az egészséges életmód elkötelezett híveként elárulja Nekünk kedvenc léböjtkúrájának receptjét, valamint elmeséli, hogy hogyan tartja magát formában a mindennapokban.

olvass tovább

Új év, új test!

  • 2014. január 14.

Megint itt az újév. Ilyenkor sokan fogadalmat tesznek, hogy leszoknak a nassolásról, jobban odafigyelnek majd az étkezésükre, vagy, hogy többet járnak el edzeni. A lelkesedés azonban általában nem tart sokáig. A folyamatos koplalás és sportolás nem hoz gyors eredményeket, és a türelmetlenebbek hamar letérnek a tökéletes alak eléréséhez vezető útról. Tehát az örök dilemma: Hogyan legyen jó alakunk éhezés nélkül?

olvass tovább

Hassunk a hasunkra

  • 2013. november 27.

A kockahas elmaradhatatlan jelzője a fittségnek. A gyönyörű hasfal kialakításához nem kell mást tenned, csak odafigyelni pár trükkre. Ezeket mutatjuk most meg Nektek.

olvass tovább

Hererák hatása a gyermekvállalásra

  • 2013. szeptember 14.

Sajnos a hererák sokszor a még termékeny korban lévő férfiakat támadja meg, a kemoterápia pedig a legjobban az ivarszervek működését károsítja. A betegség diagnózisa mindig nagy megrázkódtatást jelent, ilyenkor természetesen a gyógyulás elősegítése a legfontosabb szempont.

olvass tovább

Tóth Vera: Mozdulj!

  • 2013. augusztus 30.

„Jaj, Istenem! Megint el kell mennem sportolni, annyira nincs kedvem!” – hangzik el sokszor. Néha elegünk van az állandó karbantartásból, olyan jó lenne egy-egy gátlástalan habzsi-dőzsi következmények nélkül, ugye?

olvass tovább

Mitől lesz még jobb a szex?

  • 2013. június 26.

Attól, ha megértjük a nemek közötti megannyi különbséget. Kezdve a motivációnál: a férfi örömet, hatalmat, élményt és behatolást akar, a nő pedig, szeretetet, figyelmet és a kapcsolat megerősítését reméli a szeretkezés által.

olvass tovább