BODY & SPORT


Ők készülhetnek az EB-re

  • 2016. május 05.

Kijelölte 30 fős keretét a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck. A válogatott május 8-tól részt vesz a közvetlen Európa-bajnoki felkészülés első jelentős állomásán, a csaknem két héten át tartó ausztriai edzőtáborban.

olvass tovább

Thank You Kobe

  • 2016. április 15.

Egy utolsó tánc. Kobe Bryant visszavonult. Szegényebb lett a kosárlabda egy NAGY kosarassal, de gazdagabb egy zseniális ember utolsó mérkőzésével. Így kell befejezni egy tökéletes pályafutást.

olvass tovább

A Szolnok legyőzte a címvédő Pro Reccót

  • 2016. február 11.

A Szolnoki Dózsa-Közgép vízilabda csapata nagy csatában 12-11-re hazai pályán(vízben) legyőzte szerdán a címvédő és eddig hibátlan olasz Pro Reccót a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájának hatodik fordulójában.

olvass tovább

A legegészségesebb ételek

  • 2015. december 27.

A szakértők azt mondják, hogy együnk több zöldséget, élvezzük a teljes kiőrlésű gabonát és sok sovány fehérjét vegyünk magunkhoz az optimális egészséghez. Úgy tűnik, mindez elég egyszerű. Ám amikor az élelmiszerboltokban odaér az ember az egészségét rejtő polcokhoz, vakarja a fejét, miben is találja pontosan a sovány fehérjét, illetve milyen gyümölcsöt és zöldséget vegyen?

olvass tovább

EB 2016

  • 2015. december 12.

A magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon az F-csoportba került Portugália, Izland és Ausztria mellé.

olvass tovább

Legendás 6:3

  • 2015. november 25.

1953. november 25-én, azaz 62 évvel ezelőtt játszották az évszázad mérkőzésének kikiáltott Angol-Magyar labdarúgó mérkőzést, amely 6:3-as Magyar sikerrel zárult.

olvass tovább

A 10 sporttáplálkozási mítosz

  • 2015. november 22.

A sporttáplálkozás körül sok téves információ lebeg. Az egyetlen módja annak, hogy a mítoszokat megfejtsük és megtaláljuk az igazságot arról, hogy hogyan táplálkozzunk a maximális állóképességért, ahhoz meg kell vizsgálnunk a dolgok tudományos oldalát – vagy utánaolvasunk annak, aki ezt már megtette. Hát mi is pontosan ezt tettük, és rávilágítunk a 10 legnagyobb mítoszt a sporttáplálkozás világából.

olvass tovább