ÉLETÉRZÉS / Mindent egymásért


Engedd el és megkapod

A teremtés titkos összetevője, sokszor tapasztaltam én is, hogy ez a varázsige tényleg működik. Persze ennek is van apróbetűs része.. ne akard görcsösen, csak tudd, hogy a kívánság útnak indult, menj tovább azzal a bizonyossággal, hogy érkezik, mert már a tied, és akkor jön, amikor itt van az ideje.

olvass tovább

Férfiszempont: Férfi ego, női ego

Tapasztalat szerint, a férfiak "egosabban" működnek, mint a Nők. Egy szakítás után például egy nő képes telesírni egy százas papírzsebkendőt néhány óra leforgása alatt, sőt, ezt a műveletet napokig, vagy akár hetekig is gyakorolja. De!

olvass tovább

Így szabadulj meg a nárcisztikus játszmáitól

  • 2023. október 01.

Egy nárcisztikus személy befolyásától való menekülés az egyik legnagyobb kihívás, amin kapcsolati szinten valaki keresztülmehet. Óriási erőt, bátorságot és öntudatot igényel, hogy megszabadulj a köréd fonódott láncaitól. A figyelmen-kívül hagyás valószínűleg az egyik legjobb stratégia.

olvass tovább

Egy egészséges párkapcsolat nem szorít

  • 2023. szeptember 30.

Annyiszor beszélünk arról, hogy mi mutat arra, hogy egy mérgező kapcsolatban élsz, azonban annál kevesebb szó esik arról, hogy milyen, amikor végre egy olyan kapcsolatban találjuk magunkat, ahol egészséges dinamika működik.

olvass tovább