Főzz tökéletes ebédet 9 perc alatt!
Jó, persze – gondolhatnád – zacskós instant kajából bárki tud. De mi itt friss alapanyagokról beszélünk.
olvass továbbJó, persze – gondolhatnád – zacskós instant kajából bárki tud. De mi itt friss alapanyagokról beszélünk.
olvass továbbNémetországon kívül csak Bécsben, Stockholmban és Szöulban van négy vagy annál több tagja a láncnak, vagyis a negyedik Vapiano nyitásával Budapest előkelő helyre került az egyedi életformát kínáló franchise-on belül.
olvass továbbRestróba járni mindig is sikk volt. Csak a legtöbben, a legtöbb korban nem tudták, hogy oda járnak.
olvass továbbIsmét egy recept, amely elkészítése közben büntetlenül leguríthatunk egy pohár italt.
olvass továbbMiért három az egyben: mert a tészta amin sül tökéletes kenyérpótlék, van rajta bacon is, ezért lehetne bacon and eggs, és alul megbújik egy kis bruschetta alap. Ennél több szerintem egy vasárnap reggelre nem is kell!
olvass továbbTudtuk, hogy lesz étterem a Hegyvidék Bevásárlóközpontban, és azt is tudtuk, hogy színvonalában meg kell egyeznie a házban található divatmárkák és gasztronómiai kínálat színvonalával. A megnyitón kiderült, a Bruno&Bruno meg fog felelni az elvárásoknak.
olvass továbbMiként készítik, mit igyunk mellé, kik a rokonai, mekkora a legnagyobb és mennyi fogy belőle? A bécsi szeletet mindenki ismeri, de legtöbben még nem elég közelről. Aggódniuk nekik sem kell, mert Bécs idén nyáron is tud újat mutatni – ráadásul Budapesten!
olvass továbbA világon tenyésztett összes mangalica 98 százalékát hazánk adja, ezért nem árt, ha egy kicsit kiműveljük magunkat a témában. És hol kínálkozik erre a legjobb lehetőség? Ott, ahol szakértők mesélnek, miközben mi megesszük a főztjüket. Ezért mentünk a Mangalica & Társai Húspatikába.
olvass továbbGondoltátok volna, hogy a fokhagymának is van egy napja, amikor megemlékeznek világszerte a növény áldásos hatásáról, számos recepttel ünnepelve? Ezt a napot, nemzetközileg, április 19-én tartják, amikor is a fokhagyma gyógyerejére, számos felhasználási módjára hívják fel a figyelmet. Ez a cseppet sem hétköznapi zöldség, igazából egy gyógynövény, amely nevéhez híven, komoly gyógyerővel bír.
olvass továbbEgy vidéki, egy budai zöldövezeti és egy pesti belvárosi helyszín került föl a kihagyhatatlan tavaszi gasztrocélpontjaink listájára.
olvass továbbBudapest orosz ékkövében ez nem kérdés. Mint 2001 óta minden évben, idén is a TOP 10-es listán, azaz Magyarország legjobb 10 fine-dining étterme között szerepel az Arany Kaviár.
olvass továbbMolnár Tamással, a Dunyha konyhafőnökével álltunk neki hamburgert készíteni, mégpedig libából. Ez természetes Budapest első libaéttermében, mint ahogy az is, hogy sok praktikával lettünk gazdagabbak.
olvass továbbAmi Pesten a borbárok, a romkocsmák és a kultúrbisztrók egyvelegét jelenti, az Budán összesűrűsödik egy projectben, méghozzá a Spiccprojectben.
olvass továbbAz első szabály szerintünk: néhány nagyon jó ételhez elég csak a villa. De az a Villa Esca legyen, mert abban van egy jó konyha, egy laza séf, sok jó alapanyag és egy kényelmes ebédlő!
olvass továbbÚj fogalom a gasztronómiában a bárkonyha. Ajánlatos lesz megtanulni, mit is jelent. Most adunk egy kis magyarázatot hozzá.
olvass továbbSzéll Tamás, az egy Michelin-csillagos Onyx étterem séfje a kilencedik lett a Bocuse d'Or európai szakácsversenyen, így a 29 éves szakács ott lesz a lyoni világdöntőn.
olvass továbbÉtterembe járni igazi cosmopolita életstílus. Jó étterembe járni már kiváltság. Kiszimatolni a jó helyeket, a megfelelő minőséget, és a tökéletes hangulatot, pedig művészet.
olvass továbbHa fejedben van a tökéletes vinaigrette elkészítési módja, nem ronthatod el egyik salátát sem.
olvass továbbTökéletes azok számára akik mindent egy helyen szeretnének. A Mobile Beer Bar egy exkluzív kialakítású hordozható grillpult és professzionális sör csap egyben.
olvass továbbHa még nincs ötleted a nagy ünnepi menüre, lopd el a miénket, amit profi szakácsok segítségével főztünk és teszteltünk.
olvass tovább