Kulcsszó keresés /


A narancs nemcsak finom

  • 2015. április 05.

A narancs azon túl, hogy az egyik legízletesebb gyümölcs és tele van C-vitaminnal, több más szempontból is igen értékes kiegészítője lehet a mindennapi étrendednek. Természetes immunrendszer erősítő, és segít megelőzni, adott esetben leküzdeni, a megfázást és az influenzát. További indokokat gyűjtöttünk össze, hogy miért is érdemes a lédús gyümölcsöt rendszeresen fogyasztani.

olvass tovább

Az ezerarcú török konyha

  • 2014. szeptember 03.

Sajnos a török konyháról alkotott ismereteink általában az ebédszünetben vagy a buli végeztével, hajnalban elfogyasztott pitába csomagolt csirkehúsra korlátozódnak.

olvass tovább

Ízek és kávék

  • 2014. május 26.

Édes vagy száraz, testes vörös, könnyű fehér vagy egy különleges rosé? Borok esetében a legtöbben már rutinosan döntünk, de kevesen tudják, hogy kávét is hasonló körültekintéssel választhatsz.

olvass tovább

Kóstold meg Magyarországot!

  • 2014. május 08.

Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztro-fesztiválok egyik legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál. A Millenárison ismét felsorakoznak majd a legjobb hazai éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői. Míg tavaly a gulyás állt a kínálat középpontjában, idén a rakott krumpli minél változatosabb elkészítése foglalkoztatja majd - a saját fogásaik bemutatása mellett - a séfeket.

olvass tovább

l'Occhio di Stile - A Stílus szeme

  • 2014. április 15.

Már várja vendégeit az ország legújabb gasztronómiai fellegvára, a szuperluxus pesti pláza, az il Bacio di Stile tetején lévő, nemes egyszerűséggel l'Occhio di Stile-re (vagyis "A Stílus Szeme") keresztelt fine dining étterem és bár.

olvass tovább

Az ország legjobb rántott húsa Budapestre költözött

  • 2013. július 14.

Tudtuk, hogy lesz étterem a Hegyvidék Bevásárlóközpontban, és azt is tudtuk, hogy színvonalában meg kell egyeznie a házban található divatmárkák és gasztronómiai kínálat színvonalával. A megnyitón kiderült, a Bruno&Bruno meg fog felelni az elvárásoknak.

olvass tovább

Ezt a susogást hallani kell

  • 2012. december 10.

Nyár óta susogják gasztromán körökben, hogy a Susogó jobb lett, mint volt. Ez már elég ok, hogy az ízlelőbimbóit szerető ember ismét Pécsre induljon.

olvass tovább

Újbort a Pincepiacról

  • 2012. november 15.

Egerben egy új kezdeményezést indítanak útjára. A Pincepiacon a gasztronómia és a borok szerelmesei is találnak majd kedvükre valót.

olvass tovább